Віддам альпчеревики scarpa cumbre

Відмітити
0

Черевики scarpa cumbre, на розмір ноги 28-28,5см.

Пройшли багато походів і зарекомендували себе як ідеальні. Віддам задаром, т.як потребують реставрації.

Шкіра в гарному стані. Протектор в поганому, потребує повної заміни. В Києві є майстри, які проводять таку заміну. Внутреннє утеплення потребує ремонту.

https://picua.org/image/aSlav6
https://picua.org/image/aSRggm
https://picua.org/image/aSl72N

 

Кому цікаво пишіть, віддам.

Відмітити
0

А можна просто контакти майстрів, котрі можуть якісно зробити подібний ремонт?

Це заміна підошви повністю, чи якось тільки протектора?

І в скільки приблизно обійдеться така робота?

Відмітити
1

Як то кажуть, "Плюсую люто, бешено". Майстра, який створив майстерню з наведеним вище телефоном, звуть Міхай Станеску. Ось сторінка його майстерні: https://www.facebook.com/remonstr.com.ua/. Він у 2015 р., перед моїм поверненням на фронт після поранення, ставив мені підошви Vibram Teton (які він сам і замовляв в Україну) на мілтеківські берці, на яких раніше була інша підошва (з дуже широким і гладеньким протектором, під тропіки). Ці берці після того я знов активно використовував на війні до демобілізації, а пізніше — в місті, для ПВД, як трисезонні черевики для Карпат тощо. Живі вони й досі (вже пережили кілька ремонтів верхньої частини).

Скільки він тоді взяв за заміну, не пам'ятаю, але пам'ятаю, що ціну я вважав дуже розумною, тим більше враховуючи, що на мої берці ті підошви Vibram Teton нормально можна були приклеїти лише після розрізання їх на дві частини (основну довгу й ту, що покриває підбори). Зробив Міхай _дуже_ класно. Зараз ліньки фотографувати, а то б я показав прямо тут :).

Підписатися на Коментарі для "Віддам альпчеревики scarpa cumbre"