Опубліковано Gayka
Привіт, потрібно відрекомендуватися ваш завХав в цьому поході - Гайко.
Згідно зі складеною розкладкою хочу вас попросити допомогти з закупівлею та сушкою деяких продуктів:
Продукт | вага висушеного,г | готує |
1.Свинина | 405 | Таня |
2.Говядина | 675 | Наташа |
3. Куриця | 315 | Артем |
4.Риба | 810 | Я |
5.Морква | 250 | М.Ї. |
6.Цибуля | 150 | Вова |
7.Сухарики | 900 | Игор |
8.Сухарики | 1000 | Л-ко |
9.Сало | 1900 засолити | Лис |
Позиції 1,2,3 по рецепту "мясорубка-духовка", який Наташа описува, у мене сирий продукт усушувався в 4 рази.
У скількі разів висушуєть морква, цибуля і хліб сказати не можу :(. Хто знає підскажіть.
Зарання Дякую.
Приймаються запитання, заперечення і побажання.
http://www.tkg.org.ua/node/9967
Lis replied on #
Судя по опыту наших сушек:
из 10 шт. средних (или 8 больших) луковиц получается 180+-20 грамм лука сухого
буряк диаметром 10-12 см трется и усушивается в 100граммовый стаканчик
наверно морквы итп тоже
опыт-2
buben replied on #
Из 9 средних луковиц получается 100 г напрочь сухого продукта
сухарики
Ig replied on #
Буду робити сухарики маленькими кубиками з батону, з додаванням масла та трохи приправи.
Ніхто не проти?
.
artem replied on #
А що крім цього купляти?
Напевне, купувати буду все я,
Gayka replied on #
Напевне, купувати буду все я, розфасую, а потім буде роздача у мене вдома гадаю в понеділок-вівторок. Сподіваюсь всіх влаштовує таукий варіант?
.
Lis replied on #
мене влаштовуе. скажи ще де ти живеш, шоб усi морально готувалися :)
Щодо дня - може у Середу, бо тодi будуть вже i заправленi балони i споряга - передати все одразу?
Ок в середу. Живу я недалеко
Gayka replied on #
Ок в середу.
Живу я недалеко від м.Харківська, їхати 45-м автобусом/маршруткою(ще вона 225-та) до зуп. У-сам Харків (фуршет), далі йти прямо по цій же вулиці по ходу автобуса до великого перехрестя, там перейти на інший бік і відразу звернути на ліво і йти до Заміського(він же Загородний) провулка, він 3-тій (на перехресті 1-ий). Моя адреса пров. Заміський 9 п/б, 2-ий вхід (за великою машиною МАЗ)
?
Lis replied on #
а на когда примерно?
upd: на 7 - 8 часов.
Предлагаю в раскладку
smelya replied on #
Предлагаю в раскладку включить вместо кетчупа хрен как противопростудное! И обязательно включить в раскладку - мед(за ним лучше всего обратиться к Артему!!)
Вот нашла один рецепт, предупреждающий простуду: 200 г столового хрена (продают в магазине) смешать с таким же количеством меда. Принимать на ночь по 1 чайной ложке.
Так же чтобы не заболеть хорош глинтвейн :)
Дякую за рецепт, А меду в
Gayka replied on #
Дякую за рецепт,
А меду в мене є - дід пасічник
2Гайка
Lis replied on #
Сало : 2кг, 49 кусочков. Около 41г кусочек
Мясо
smelya replied on #
Есть "лишний" пол-кило мяса, если вдруг Гайка не посушила рыбу, можем взять как альтернативу(если нет - останется на дальнейшие походы) :) Что скажешь?
?
Lis replied on #
это не то ли тёмино?
оно самое
smelya replied on #
оно самое
.
artem replied on #
Хм, я так зрозумів, що не те саме, а просто Таня посушила більше, ніж треба б було з урахуванням мого.
Тому можна або замінити рибу на м'ясо, або залишити свіжепосушене м'ясо на майбутнє, а моє з'їсти.
О дякую, я подумаю про рибу
Gayka replied on #
О дякую, я подумаю
про рибу на мясо, бо правду кажучи ще не всю досушила
Завтра середа
Gayka replied on #
Збираймося завтра у мене 0 19-20 годині
Гайка, напиши сюда свое
smelya replied on #
Гайка, напиши сюда свое последнее решение по поводу мяса. Спасиб :)
мясоо
Gayka replied on #
будемо брати лише ту кілікістю, яку вказувала я, а що з тим 0,5кг вирішуйте спмі чи його брати чи свіжевисушене