Любителям вбратися у камуфляж

Відмітити
0

Депутати на півдороги до штрафування носіння одягу, який нагадує військовий:)

Цитата:

"...використання колористики "камуфляж" особами, які не мають на те права - тягнуть за собою попередження або накладання штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян." (джерело)

Поки це законопроект.

Відмітити
0

Ходять чутки, що поправлена редакція закону не стосуватиметься носіння камуфляжу окремими особами. Основна частина законопроекту стосується форми одягу громадських організацій, партій та об'єднань громадян, а також використання державних та релігійних символів, носіння знаків. Якщо не можна носити камуфляж, то так само і прапор, герб і (!!!) нагрудні хрестики.

Відмітити
0

сам по себе камуфляж фиг запретят - вот если со знаками отличия - нашивками, шевронами, погонами и т.д. - тогда да

Відмітити
0

Так знаки отличия и сейчас запрещены без соответствующих документов, разве нет? Меня коммендатура останавливала и просто за камуфляжную форму, хотя как я только что узнал, знаков отличия на мне не было.

Відмітити
0

вот именно
поэтому и говорю что ничего не выйдет.
а втой формулировке что в проекте закона указана - так вообще можно любого остановить - в комке ты идешь или нет и придолбатся

Відмітити
0

питання: звідки взялася іжея поправод до закону?
відповідь: звідти, що носять війскову одежу всякі незареєстровні "війскові " формавання зі знаками розрізнення - як приклад "генерали" "козацького віська", яким при цьому ще й честь віддають. - авичайно це не правильно. а якщо я натягнув камуфляж бед шевронів, нашивок, зірочок, петлиць, берет без кокард - то звичайно що нічто мене не оштрафує. інше питання - як бути військово-історичним реконструкторам - чи мати їм посвідчення/довідку, що вони наазі їдуть на віськову реконтсрукцію аби не придолбалися мєнти, чи ні..

Підписатися на Коментарі для "Любителям вбратися у камуфляж"