найсмачніший мед!

Відмітити
0

Ми з братом займаємося бджільництвом і вивозимо свою пасіку на медозбір у Білоцерківський район (с. Капустинці)

у липові ліси і гречані поля =)

І, звичайно, ж можемо з задоволенням вам його запропонувати.
А в горах мед іде на ура! ... та і не тільки в горах :)

Для Глобуса традиційна знижка 10%

1 л меду = 72 гр (стандартна - 80)
3 л меду = 216 гр (страндартна - 240)
забрус = 40 гр

доставка по Києву - безкоштовна.

Кому цікаво, пишіть - в ЛС або телефонуйте - о66 756 9274 Віталій
Кому не цікаво - не тролліть, будь ласка :)

PS з 27.12 по 7.01 нас не буде, тому замовлення зможемо доставити уже з 8 січня

Відмітити
0

все же напишу :) - подтверждаю отличное качество меда - настоящий, с запахом и вкусом меда! (ценители, поймет :))

Відмітити
0

+1
Я раньше такого никогда не пробовала ( я про гречневый мед). Очень вкусный!

Відмітити
0

а ще ну нас тут до НОВОГО РОКУ

А-К-Ц-І-Я!!!

при купівлі меду від 3 л - банка забрусу в подарунок :)

акція діє до 28-го грудня, доставка по Києву - безкоштовна!

*забрус - це воскові кришечки, мед та верхні частинки кожної комірки, зрізані перед відкачуванням з запечатаних медових стільників. Цей продукт представляє собою бомбочку напаковану вітамнами та корисними речовинами. Має унікальні лікувальні властивості, а також є чудовим засобом для профілактики хвороб.

Відмітити
0

Брал у Виталика три вида меда: гречка, гречка+липа, и еще что-то (название не запомнил, в описании прозвучало слово "карамель"). Кстати, что это было? Все понравилось. Моя оценка меда: "очень хороший". Скажу честно, высший бал "мед моей мечты" я бы не поставил. Но тут надо сделать скидку на то, что я медовый гурман, кроме меда ничего сладкого не потребляю, а соответственно потребляю его в огромных количествах. И хотя я и покупаю мед у разных производителей, Виталика рассматриваю главным поставщиком :).
Короче, рекомендую всем /совет медожора/. :)

Відмітити
0

Спасибо за хорошие слова,Игорь :) они стимулируют к делу!
тот мед где звучало слово "карамель" - это акация с примесью садов, а получилась она "карамелевидного типа" за счет хранения при +12-14.
К меду мечты я буду стремиться - уверен со временем получиться!

Відмітити
0

Так сталося, що за останній тиждень мене вже разів 5 розпитували що таке ЗАБРУС!Спробую своїми словами розповісти що ж це за продукт бджільництва:)
Після того як бджоли заповнюють медом стільники (соти) їм необхідно покрити цей мед тонким шаром воску. Така консервація потрібна для забезпечення довготривалого зберігання меду , адже бджоли планують харчуватись ним взимку. Але тут з'являється бджоляр, який теж має певні плани на мед..:)
Якщо бджоли не з'їдають бджоляра, йому вдається витягнути запечатані стільники з вулика. Після цього стільник встановлюється над великою кострулею, куди зрізають воскову печатку. Разом з печаткою в кострулю стікає купа меду, часто стільник переповнений медом розламується і його смачнючі шматки падають на дно.
Власне, все те що опиняється на дні кострулі і називають у нас в народі - забрус!
Чому варто споживати забрус:
- він смачний
- по своїх властивостях дуже близький до стільникового меду, який є еталонним у бджільництві
- дуже корисний!є прекрасним антисептиком, чудово лікує хворе горло та кашель, запобігає всіляким хворобам
Рекомендую!

Відмітити
0

Очень люблю забрус, а само слово никак не мог запомнить, пока мне не объяснили: "це все те, що зрізаеться ЗА БРУСом".

Відмітити
0

это точно!иногда так жаль срезать все то что за этим брусом, обычно пчелы там налепливаютсамое вкусное:)

Підписатися на Коментарі для "найсмачніший мед! "