Опубліковано Revan
Довгоочікувана розкладка... але всього лиш на ПВД...
Заходимо, дивимося, хто що робить/купує, відписуємося, хто скільки витратив повідомленнями у цій темі, і беремо з собою на ПВД.
Опубліковано Revan
Довгоочікувана розкладка... але всього лиш на ПВД...
Заходимо, дивимося, хто що робить/купує, відписуємося, хто скільки витратив повідомленнями у цій темі, і беремо з собою на ПВД.
.
Vadym replied on #
пятница - разгрузочный вечер?
.
rosomaha replied on #
.
.
Revan replied on #
ну, як я зрозумів, у п'ятницю будуть далеко не всі. Додати цей прийом - не проблема. Але, допустимо, якщо вас буде тільки 4-5 увечері?
Давайте порахуємося, хто коли приїжджає:
- Я і Іра - в суботу вранці
.
Deimos replied on #
теж в суботу вранці
.
Дубок Андрей replied on #
пятница вечер,
.
Vadym replied on #
а что там с логистикой, как туда и чем ехать?
.
Vadym replied on #
1. завтрак 4.06 - кукуразная каша, из овощей только одна марковка совсем грустно как-то можно ж туда и цибульки и перчика, да и посушеной консервированой кукурузки
2. у нас за весь поход не будет лука???
3. 7 грамм сухой томатной пасты это много - можно смело урезать до 3-4
4. овощи отсутсвуют как таковые, только в борще - надо добавить овощей в раскладку - не хочется кушать просто кашу с морковкой и мясом
5. борщ с гречкой - ерунда какаято - плюс в этом борще 25 грамм картошки, 30 гречки, 10 капусты, 12 других овощей - имхо рагу скорее получиться - чем суп
6. 3-х грамм овощей хватит не надо нормы по 5 или 10 грамм, лучше их разнобразить
7. 0,5-ть грамм перца, четверть стандартной упаковки на котел - я острое люблю, но боюсь не все оценят
8. куркума дает красивый цвет, но имеет отвратительный вкус - его обычно забивают огромным количеством специй, к примеру в том же карри.
9. имхо на обед лучше натуральный шоколад, чем батончики мюсли со вкусом ароматизаторов индентичных натуральному
10. кешью в карманке мне нравиться, но по цене вопроса кто-то может быть против
11. в карманку, хотелось бы лединцы, желейки, карамель - с ужасом представляю, что будет с конфетой трюфель, если ее не сьесть сразу, а положить в карман и целый день протаскать там на солнце
12. 50 грамм сухого имбиря в один котел тоже много
.
Revan replied on #
Вадим, дякую за коментарі.
1. завтрак в плані спецій допрацюю. Але сушену кукурудзу з банки додавати в кукурузну кашу - "імхо" - масло масляне.
2. Цибуля у розкладці є і буде, але у якості сушеної зеленої. Справа ще в тому, що її не всі в цьому поході їдять. Але якщо усі одностайно за сушену цибулю (не зелену), то введемо.
3. 7 грам томатної пасти розраховано виходячи з кількості пасти "Чумак" (тюбик тетрапак маса нетто 70 грам, поділити на 10 буде по 7 грам. Не викидати ж решту!
4. Овочі в розкладці основній є. Розкладка на ПВД є урізаною, читай - демо-версією основної. А загалом, не бачу потреби у великому розмаїтті їжі у поході: ми ж горами їдемо насолоджуватися, а не їжею. Від'їстися можна буде, повернувшись після походу.
5. Борщ виправив, гречки більше немає. Просто спочатку там була гречана каша, а не борщ. Норми для борщу брав тут http://meridian.perm.ru/06_others/food.shtml (таблиця 3). Треба твій відгук як спеца щодо цих норм.Бо щось у тебе і у Каті, здалося, 1,5 грама маловато буде моркви...
6. Урізноманитнити овочі можна, думаємо над цим.
7. Перець чорний, думаю, візьмемо трохи більше, проведемо експеримент, якщо треба.
8. Куркуму їмо практично кожен день - і нормально, але якщо хтось категорично проти - замінимо, не питання. Але каррі не додаватиму.
9. Ці батончики - варіант за складом більш-менш наближений до натурального. Якраз і поставив їх на ПВД, щоб прийняти рішення: брати-не брати. А шоколаду в розкладці основній буде предостатньо.
10. ОК, вже купив кеш'ю. 30 грн. за ці 100 грам. По 3 грн. з кожного за кеш'ю, сподіваюся, норм. Правда, мигдаль - 35 грн...
11. В карманці замість шок. цукерок будуть "корівка" і якісь льодяники - завтра/післязавтра в "Ашані" підберу. Сорі, щось у мене взяло верх бажання зробити смачніше, не подумав, що хтось носитиме свою карманку у кишені...
12. Імбір - переплутав норму свіжого з сухим, виправлю.
.
Дубок Андрей replied on #
2. к салу и к борщу - должны быть головка лука или даже 2 на всех , а еще чеснока. обычная не сушеная.
4. Роскладка должна быть вкусной и питательной и разнообразной. после того как хорошо покушал,- хорошо идется!
.затраты
Vadym replied on #
мясо тушня - 80 грн.
Витрати
Lethe 1888 replied on #
32 грн
.
Дубок Андрей replied on #
28 грн картошка 4 кг
.
BULLET GH replied on #
15грн сухарі
.
Егор replied on #
50 грн. - соль, сахар, вода 5л.
80 грн. - билеты на электричку назад.