Опубліковано shevarnadze
По харчуванню наступні вхідні дані:
1.1. Похід 14 днів з 06-08-2018 по 19-08-2018;
1.2. Перший день походу починаємо із обіду (на сніданок доїдаємо залишки із циивілізації);
1.3. 14-й день походу закінчуємо обідом (вечерю купимо в населеному пункті - думаю, це буде ковбаса ;));
1.4. Буде 7 варимих обідів.
2.1. На Тетнульд залишається 4 дні із 20-08-2018 по 23-08-2018 (24 серпня ввечорі літак);
2.2. Перший день сходення на Тетнульд починається із сніданку;
2.3. Четвертий день сходення на Тетнульд закінчується обідом (починаючи із вечері кожен собі сам буде купувати хінкалі).
В похід ідуть 8 людей
На Тетнульд ідуть 7 людей
Меню зп опсиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jgCeLdqgtqkrSYF26Wks6iKuGmER97-xyR-UoH3WWpo/edit#gid=0
.
Вітя
Прошу підтвердити або виправити, якщо я щось невірно записав
.
поправь, что в поход идет 8 человек, на Тетнульд 7.
.
Прошу також вказувати про свої протипоказання і побажання.
Про рибу я знаю. Замість риби, можливо, будуть кальмари і креветки.
Планую найближчим часом зробити меню і викласти на обгоаворення
Насушити кальмарів і креветок
Потрібно попробувати приготувати 2 супи: кальмаровий і креветочний.
Тому на два тренування потрібно буде:
1. Насушити інгрідієнтів на ці супи
2. На тренуваннях, наприклад 12 і 17 червня (раніше не вийде бо я не зможу бути присутнім...), зварити і з'їсти ці супи
Виходячи із цього мені потрібно знати насступне:
1. Хто може насушити (в кого є сушилка і час..)
2. Скільки людей будуть дегустувати ці блюда
Прошу відписатися....
.
Окси replied on #
Могу сушить
Сушити Оксані
В такому випадку до 11 червня потрібно приготувати наступне (вказую кілкість готового продукту - не знаю як воно висушується..):
Креветки (купити почищені, зварити і посушити) - 120г
Вершкове масло (натопити) - 80г
Цибуля (дрібно порізати посушити) - 24г
Селера (зелена обо корінь, дрібно порізати посушити) - 24г
Морква (купити молоду, дрібно нарізати кинути в киплячу воду на 10 хв і висушити) - 24г
Картопля - (купити молоду кинути в киплячу воду на 10 хв і висушити) - 120г
Рис (просто потрібно спакувати в комплект) - 120г
також додати в комплект 24г солі і 1 лимон
.
Могу дегустировать ))
Сушити Люді
До 11 червня потрібно приготувати наступне (вказую кілкість готового продукту - не знаю як воно висушується..):
Кальмари (купити очистити від шкурики, нарізати кльцями, зварити і посушити) - 120г -- на допомогу посилання як їх чистити: https://www.gastronom.ru/text/kalmary-chistka-zharka-varka-1002788
Вершкове масло (натопити) - 80г
Цибуля (дрібно порізати, кинути в киплячу воду на 5хв посушити) - 24г
Селера (зелена обо корінь, кинути в киплячу воду на 5хв, дрібно порізати посушити) - 24г
Морква (купити молоду, дрібно нарізати кинути в киплячу воду на 15 хв і висушити) - 24г
Картопля - (купити молоду, нарізати, кинути в киплячу воду на 5 хв і висушити) - 120г
Рис (просто потрібно спакувати в комплект) - 120г
також додати в комплект 24г солі і 1 лимон і і сушене молоко ~ 50г
Если что
.
.
Додав посилання на меню в похід - прошу коментувати критикувати і т.д. покищо можна вносити зміни.
Меню для сходження на Тетнульд швидше за все повторюватиме 10-13 дні
.
на счет карманки - может сделать ее более разнообразной
может добавить клювку, сушенные ананасы, кокос, бананы. и так много леденцов...
.
на счет салатов - на 7-8 насушу несколько вариантов, на пробу
Тетрапаки
Всього потрібно 20 тетрапаків
в мене є 5, потрібно іще 15
Тому прошу принести а 15 хочаб по 2 тетрапаки
Сушка
В цій таблиці:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19wtzq-o34_LmFiLRlJOTBLjytO2PTPFw0p09vwya_MQ/edit#gid=292173826
на вкладці Розгортка в зелене поле потрібно вписувати те, що вже насушено
Вітя:
Горох - 1708: пакувати 2х560, 3х196
Чечевиця - 1560: пакувати 4х520
Морква - 688: пакувати по 24г
Люда:
Цибуля - 888: пакувати по 24г
Броколі - 48
Спаржа - 48
Кабачки - 80
Сушена картопля - 2160 (1080 - шматками 1080 - пюре): пакувати по 120г (60 - шматками 60 - пюре)
Сушений кальмар - 240: пакувати по 2х120г
Сушена печінка - 360: пакувати по 1х140г 1х120г
Олексій:
Селера - 680: пакувати по 40г
Буряк - 120: пакувати по 40г
Капуста - 240: пакувати по 80г
Томатна паста - 24: пакувати по 8г
Сухарі із батона (великими шматками) - 400: пакувати по 200г
Сухарі із Прибалтійського Темного (великими шматками) - 400: пакувати по 200г
Сало із часником: 480 пакувати по 240г
Сало копчене: 480 пакувати по 240г
Аня:
Квашений огірок - 96: пакувати по 48
Компот - 320: пакувати по 80г (в склад має входити вишня яблуко та інші фрукти або ягоди)
Яловичий варений фарш - 1080: пакувати 4х240 1х120
Сухарі із Прибалтійського Світлого (великими шматками) - 400: пакувати по 200г
Оксана:
Сухарі нарізані соломкою, або кубиками - 3200: пакувати по 200г
Курячий варений фарш - 600: пакувати 2х240 1х120
Сушена креветка - 120 (напополам із курячим вареним фаршем)
Салати - 420: пакувати 14х30
.
.
По фасуванню
Ми пофасували усе, крім сиру і того, що купили або купилять Макс і Коля
Виявилося, що дечого не вистачає, тому прошу додати у відповідні кульочки нступні продукти:
Аня - кульок №2 - 1 цибулина середня, або велика
Олексій - кульок №3 - чай 100г
Олексій - кульок №1 - сало із часником 240г
Олексій - кульок №2 - сало копчене 240г
Олексій - кульок №3 - сало із часником 240г
Олексій - кульок №3 - сало копчене 240г
Вітя забарти у Люди масло в кульок №1
Антін - кульок №3 - чай 100г, какао(із молоком) - 1 порція
Антін - передати Віктору в кульок №3 вилику упаковку тушні
Вітя - забрати у Люди масло в кульок №1