Опубліковано Paramaribo
Тема для обговорення продуктової розкладки та всього, що пов'язано з харчуванням.
Зав. харчування: Пігарьова Юля.
// відповідає за виконання групою тех завдань, сушку, закупку продуктів, фасовку і ін.
Допомагає: Кудряшов Богдан.
// складає саму розкладку, займається питаннями підготовки до червня
Розкладка, фінальна версія
Paramaribo replied on #
Нам потрібно 20 сніданків, обідів і вечерь.
Сніданки: 10 разів молочна овсянка, 10 Харчі/Їдло/трек-енд-іт - хто що собі сам купить.
Обіди: всі сухі, щоб не заморачуватися. Сир, ковбаса, сало, паштет в банці - і їх комбінації.
Ввечері: 1. Макарони. 2. Суп рисовий. 3. Греска. 4. Борщ. І так по кругу 5 разів.
.
Melor replied on #
сардины, кильку в томате на обед поставь еще добавь
Утром к овсянке тунец сушеный хорошо идет.
Вечером сухую морскую капусту в греску можно добавлять еще.
.
Tarasova replied on #
На мене розкладку не робіть. Я вичитала що люди ходять на горіхах в похід. Візьму ще печиво Марія.
.
kozaklevko replied on #
Сало в карманку
Анкета
Paramaribo replied on #
Анкетування учасників походу. Велике опитування, щоб все врахувати.
https://docs.google.com/forms/d/19-2F0TGkjCOILRQh69XFSRzkgY7V4pxmYIpFhN0BKA8/edit?chromeless=1
Заповніть будь ласка до вихідних!)
.
Paramaribo replied on #
Напишу ще тут, щоб не губилося.
Заготовки: //оберайте хто що робить
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iCDIJoflktNxpoIdlTgI9ooKKZccibxhbFRoW2BsmOY/edit#gid=213187956
.
Юппи replied on #
ВСЯ СУШКА должна быть ГОТОВА 30.06
Ярик, Женя, Юля. До завтра вечера выбрать список, что будете сушить.
1. Морковка 368
Ткемали 56
Маслины 24
2. Буряк 112
Том. паста 304
Помидоры 72
3. Фасоль 280
Кинза 16
Зелень 136
.
Tarasova replied on #
Я візьму тоді номер 1
.3
udjin replied on #
Могу посушить зелень
.
udjin replied on #
Что такое кинза ?
Какая должна быть фасоль ? Зерном или драбленая ?
Зелень это укроп и петрушка ?
.
Юппи replied on #
Зелень-укроп и петрушка
Кинза-разновидность зелени.
Фасоль консервированная, готовая уже к употреблению. Сушить ее.
.
Paramaribo replied on #
Доповню відповідь Юлі. Так, все до зелені, просто краще посушити окремо укроп, петрушку та кінзу. Ще порада (про всяк випадок напишу), що ніяких духовок/сушарок для зелені не треба: миєш, ріжеш (стеблі здорові викидаєш) і на газетку/деко/піднос, за 2 дні на сонечку висихає, просто стоячи на умовному холодильнику.
.
Paramaribo replied on #
Замовив цибулю та перець. Крім того, що простіше, виходить ще значно дешевше як сушити самому. Перець - 200 г 54 uah (зараз насушити була б 200-300 грн собівартість, в сезон - приблизно 40-45 грн. + електрика + зусилля). Від ідеї сушити цибулю, якщо хтось ще читає - може буде корисно, відмовився давно, тільки подумаю, що треба порізати пару кг, - хочеться плакати:) А ще стійкий запах на всю квартиру, загалом купуйте цибулю вже сушену, воно того варте:) 230 г = 49 uah.
.
Melor replied on #
Так купив цибулю, чи ні?
.
Paramaribo replied on #
Так написав же, що замовив:)
Взяв таку: http://nuts.kiev.ua/vostochnye-specii/luk-sushenyj-rezanyj
Там же взяв перець і трохи спецій. Їх продукцію (в т.ч. перець і цтбулю їв неодноразово минулого року, в цілому - все ок). Обіцяють привести завтра.
.
Margaret replied on #
А где заказываешь?
.
Paramaribo replied on #
Тут: http://nuts.kiev.ua/
З їх продукції їв картоплю (ок, але самому робити більше подобається), моркву (та ж фігня - що і картопля), цибулю, перець зелений різаний, перець червоний різаний (все ок). Ще взяв на пробу баклажани - на сайті виглядає непогано, спробую як на ділі:) І баночки - ок.
Звісно, в ідеалі картопля/буряк/морква/капуста/гарбуз/томати - сушити восени і не паритися:) А весною вже докуповувати і сушити те, що готове і сушити не принципово коли (шампіньйони, маслини, зелений горошок і т.д.). Шкода, що так поки не виходить оптимізувати:)
.
Paramaribo replied on #
Фіналізую процес підготовки розкладки і тікаю в гори)))
І так, розкладка на 21 день, з врахованими побажаннями, виглядає так:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iCDIJoflktNxpoIdlTgI9ooKKZccibxhbFRoW2BsmOY/edit?ts=5cf58efe#gid=574365790
"Грамовка" тут:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iCDIJoflktNxpoIdlTgI9ooKKZccibxhbFRoW2BsmOY/edit?ts=5cf58efe#gid=2064163705
Ще лишилося розписати обіди, солодке (думаю зробити то вже ближче до закупки) і вкладку "Закупка/ фасовка".
В пн. 17-го ввечері я, Богдан і Юля зустрічаємося і вносимо фін. корективи, обговорюємо поточні справи і подальшу стратегію. Передаю всі допоходні справи Юлі:)
Я в Києві буду 9-12 липня. 10-11-го я роблю і фасую свою частину м'яса (пемікан і копчено-сушене), купую і фасую те, що "до пива"; пофасую спеції, чаї. І все то 11/12-го передаю Юлі. 13-го вилітаю в Азію.
Вихідні 13-14 (день і місце назначить Юля згодом) - закупка і фасовка всіх продуктів, які купуємо в Україні. Що купуємо в Азії теж напишу вже 10-11-го.